äntligen helg!

  V.24+4
 

Ja nu är det ju fredag idag så härligt kanske se om mamma vill komma hit en stund ikväll så slipper hon sitta själv.Om hon orkar ju hon har ont i huvudet på vänster sida tror jag det va sen nacken spökar lite med men bättre idag sa hon att det va som tur är att hon inte är jätte dålig inget kul då ju.Ja hon trodde det beror på att hennes tand är en infektion i den sen drag, men nu kommer snart min älskade hem jag längtar så han har ju varit själv nere på jobbet denna vecka ocj jag blir så arg dom tror han kan göra lika mycket jobb som när dom är 2st dumma i huvudet är dom.Ja vi ska ner och handla mat sen när han kommer bara ta på barnen strumpor & byxor sen är vi färdiga för att åka ner.Ja ha en trevlig fredag ni med.


myggbet


 



Ja Leo han har 5st i panna ser roligt ut sen några blåmärken med han har 2st myggbet på fingret sen armen & benet så han fick sammanlagt igår 9st vad jag har sett än jag fick ett igår blä hatar myggor men Ellinor klarade sig igår även barnens far med som alltid.Ja nu sitter man och äter godis mm och dricker cola så gott lite onyttig idag med kan jag lova men druckigt 9dl vatten idag så det är ju bra kunnat göra nr 2 med ganska skönt..Nä ska kolla på filmen verkar vara lite bättre nu.


har gått in i v.25

Ja tiden den går men inte fort sakta tycker jag jag har ju hela 15veckor kvar till BF eller kanske tidigare eller senare det kan man inte vet innan ju.Ja idag har vi varit hos mamma och det är alltid trevligt att vara där, ja ni som läser min blogg kan la kommentera nåt med alltid trevöligt och ja alla har inte bra kommentarer heller men så är det ju att ha en blogg man blir ju kritiserad ibland med så att säga men godnatt på er kolla gärna in min andra blogg

http://www.metrobloggen.se/jsp/public/index.jsp?article=19.1753065

är idag i v.24+1 eller gått in i v.25

v.25 eller v.24+0



Bebisen väger nu över 600 gram och är välproportionerad, men med tunn och ömtålig hud och ringa mängd underhudsfett. Hjärnan växer snabbt och bebisen börjar fylla utrymmet i livmodern. Den är ungefär 30 centimeter lång från hjässa till häl. Även om chanserna att bebisen skulle klara sig med rätt vård om den föddes nu är goda, så skulle de flesta läkare och barnmorskor göra sitt bästa för att förhindra en förlossning i det här stadiet så att bebisen får fortsätta utvecklas på "vanligt" sätt. 


Du kanske har fått svaga röda eller bruna strimmor, så kallade
strior på mage, höfter eller brösten. Krämer kan inte ta bort dem, men att ha en BH som ger brösten bra stöd kan förebygga strior åtminstone där. Det är väldigt vanligt i det här stadiet av graviditeten - ca 90% av gravida kvinnor får dem. Efter förlossningen bleknar striorna gradvis och lämnar strimmor som är ljusare än kringvarande hud.

Dina ögon kan kännas torrare och vara ljuskänsligare än vanligt. Detta är också normalt under graviditeten och du kan lindra symptomen genom att använda s k konstgjorda tårar (säljs på Apoteket).

Det är fortfarande viktigt att äta bra - titta på våra kostråd för
graviditetsvecka 25-28.

• Observera, att forskning har visat att barn utvecklas i sin egen takt - även i livmodern. Sidorna om fostrets utveckling har gjorts som en allmän guide till hur din bebis växer

såhär mycket ska jag gå upp

Längd (ex 1.78)
Använd punkt och inte kommatecken.
160
Vikt i kg innan graviditet (ex 65) 73
v.23 eller v.22+4 idag den 8maj 

Ditt BMI är och en rekommenderad viktökning under graviditeten är kg, vilket fördelas över graviditetsmånaderna enligt nedan schema.
 
1: 73.45
2:  73.9
3:  74.35
4:  77.79
5:  81.23
6:  84.68
7:  88.12
8:  91.56
9:  95
                  Men jag väger bara 76kg än som tur är


RSS 2.0