Ut en runda

Ha nu har man duschat och barnen är ute med mormor så ska med ta och gå ut. Medans det är uppehåll


Bygglov!

Vi kollar på bygglov på biblioteket på Telias hemma hos min mamma hennes man.


Kontrakt

Kontrakt ja ska skicka in det idag så hoppas dom har det imån så man kan börja i helgen med det.


Kladdmuffuns

Kladdmuffins med grädde mm så god


Tvättiid

Nu har man plockar i ordning på tvätten och ska snart upp och börja tvätta.


Nu ropar min kudde på mig

Nu ropar min kudde på mig dags att sova några timmar, ska tvätta 8 imån så sov gott kära läsare.


Kvällsmat

Nu ska jag och barnen äta lite kvällsmat börjar bli lite hungrig nu kan jag säga. Blir yogurth och lite mjölk till barnen sen jag dricker vatten


Frukost avklarad

Jag frukost avklarad och vi har kläder på oss och färdiga. För att gå ut men regnar och har inga regnkläder med oss tyvärr.


Godnatt!

Godnatt!


Sover gott!

Barnen sover gott nu härligt med egentid ibland med. Kollar tv funderar på att göra kladdkakesmet mmm så gott och lite cola till är så gottsugen


Nu ligger barnen

Minsta dotter sover gott sen ca 30min tillbacka, dom andra två ligger i sängen och Leo leker och har sig snart bär jag in han i andra rummet.


Potatisbullar

Potatisbullar, bacon blir det till middag men äter inte bacon.


Barnens Dag!

Barnens dag på Öland är nu i helgen 2, 3 juni tiden går.


Ska ut

Ja nu ska vi gå ut en runda i det fina vädret +23 i skuggan härligt sommarväder.


Godnatt!

Godnatt! Ja bäst man sover ska upp vid 05:30 kommer vara trött imån kan jag lova. Hoppas alla hade en bra morsdag!


Allmänlydnad!

Jag läser i boken allmänlydnad för ska förstå mer av våran galna vovve skämt och sido. Har en liten valp eller liten och liten är hon inte 6mån men väger ca 40kg vill ju kunna lite mer till nästa valpkurs.


Morsdag!

Hoppas alla har en bra morsdag jag fick sovmorgon och sen blommor av barnen mysigt. Nu badar barnen ätit kvällsmat sen sova.


lillasyster!

Lillasyster!

Ja min lillasyster har kommit barnen leker lite med henne memory alltid kul att träffas fast kanske inte pratar så mycket med varandra vet ej varför bara är så.Men träffas inte så ofta heller har ju jobba och annat att tänka på så det blir tyvärr så tråkigt men får hoppas det blir bättre med tiden.



potatismos eget och glutenfri korv

Potatismos egen och glutenfri korv

googel bild har bearnesås glutenfir med mmm så gott


Bil till salu

Bil till salu för mera info ring 072-2269877

Länk kommer här http://www.gulans.se/nybro/pegueot-307-06-578573.html

har den även på blocket med http://www.blocket.se/kalmar/Peugeot_307_40281311.htm?ca=18&w=1 

Peugeot 307smutsig men ren nu hade ingen annan bild tyvärr...Annar en kopierad bild på en likadan fast inget soltak eller tonade rutor bak.


Blå himmel

Blå himmel

Ja det är blå himmel ute och nästan helt stilla blåser inte mycket så härligt känner att sommarvrmen är på gång att komma.Härligt att ligga i husvagnen på öland och bara vara inte tänka på alla "måsten" man har hemma annars, idag åker min man hem ger djuren mat och vatten borstar hästarna och gör rent hos katterna sen säkert prata med grannen med innan han kommer hit till öland så barnen kan leka med sin pappa innan dom ska sova..


Världens bästa mamma

Världens bästa mamma!

Ja min mamma är bäst och ställer alltid upp om det är nåt eller vi behöver hjälp så hjälper hon till så mycket hon kan och det är jag väldigt tacksam för kan inte han en bättre mamma än henne.



 OVEmainpage_logo.png


Rinande vatten

Rinande vatten

Ja nu ska jag och barnen packa ihop våran saker sen ska vi till duschen och bort till min mamma för att äta frukost så ha en bra dag idag i det fina vädret på himel och vindstilla här på öland.Har fåglar på husvagnstaket och på förtältet.
image description


härliga bilder




Potatis, pannbiff och korv

Potatis, pannbiff och korv

ja det blir våran midda potatisen står på platan nu och ska värmas upp sen om ca 30min ska vi äta börjar bli lite smått hungrig.Vad ska ni ha för mat ?


bilden från googel


Fina fåglar på campingen


fina fåglar på campingen


är på öland

va härligt väder haft sol enda sen vi om i torsdags så härligt kan inte vara bättre och nu ska Felicia sova en liten stund så man kan koppla av och vila lite med dom stora om dom håller sig lugna lite kan ju hoppas.

image description


Godnatt!

Godnatt ska sova 2 barn som har feber och snoriga .själv bara tjock i halsen men inte ont i halsen nu skönt det.


Arga snickare!

Arga snickare kollar jag och min mamma på nu.


Ont i halsen fryser!

Börjar få ont i halsen och fryser dricker te och hoppas det hjälper lite. Stora och lilla dottern har feber somnade innan 19 sonen somnade 19 så det blir en lungn kväll idag. Min man kommer snart med längtar redan ha en bra kväll alla mina läsare tack!


Nu ska vi ut!

Ja nu ska vi gå ut och tvättar än inte torrt men barnen fick lite kläder på sig nu med ha det gott.


Tvätt dag!

Ja nu tvättar man har 3 maskiner att tvätta och tur ingen är efter en idag.


Godnatt!

Godnatt och sov gott alla älskar min familj. Har en febrig Felicia som är lite vaken men försöka sova nu


Ska ut

Ska gå ut och leka med barnen på lekplatsen , blev lite fika med muffins kaffe och saft för barnen.


Godmorgon!

Jag godmorgon sovit länge idag men ska göra frukost till mig och barnen sen ut en sväng. Till lekplatsen i det fina vädret +17 ute i skuggan.


Kaffe!

Ja lite kaffe med min mamma hennes man och barnen vatten åh frukt.


Köttfärsås & spagetti !

Ja det blir köttfärsås med spagetti och potatis till mig. Tycker spagetti är lite segt att äta har inte så många tänder heller blä. Nån som vill skänka mig pengar nä kämt och sido


TLC

Kollar på TLC facing trama är repris från tisdag väldigt bra program att kolla på.


Kladdkaka!

Så gott med kladdkaka och lite vaniljsås mmm så gott.


Kudden ropar på mig!

Ja kudden ropar på mig så är dags att sova, och ska sova helt själv inte ofta det händer men inget jag tycker om heller blä. Saknar mina barn och min man så mycket älskar er mest av allt!


Lera dag idag!

Ja barnen får leka med lera idag och kan säga att barnen är inte på sitt bästa humör idag. Så det känner man att man ej orkar med dom alls idag usch säger jag till dom.


Kaffe betyg!

Ja jag mamma och ingabritt smakade på katter, dark coffe och café mocha men mocha va inget att ha blä får 1 p. Dark coffe får 1 p, men min mamma tyckte om café latte så ger 3,5 av 5 p.


God Morgon

Ja nu sitter vi och äter frukost bara Felicia och deras farfar som sover än. Ja idag kommer min man hit längtar som bara den ska åka hem en runda med träffa alla djuren.


God natt!

Ja nu ska jag gå och lägga mig ser ju i kors ha ha.


Vilken fin kväll!

Ja det är en fin kväll idag fast jobbigt att vara ifrån min man så länge saknar han mycket hoppas man ses imån igen älskar dig.


Barnen ska sova!

Ja nu är fredagsmyset färdigt och barnen borstar tänderna väntar på att deras pappa ska komma en stund så han får natta barnen idag. Fast dom springer runt som galningar hi hi


Bada barnen

Ja barnen badar tvättat håret och nu är det kvällsmat ganska bråkiga barn så dom åkte upp tidigare. Orkade inte med dom mer.


Vaknade hade främmat

Jag imorse när vi vaknade 9:00 så hade vi fått sällskap av s och t så vi blev 2 st till. Till frukosten va trevligt och barnen åt bra för det har varit lite si och så denna veckan men inte träffat pappa så mycket heller mer än några timmar tyvärr.


Vaknade och har lite svårt att sova!

Jag vet ej varför jag vaknade nu men låg & kliade mig va ganska varm så kan ju varit därför med man kan ju aldrig veta. Kanske försöka sova nån timme till så man orkar med barnen hela dagen med. Eller vad tror ni? Säger God Natt igen till er mina trogna läsare ska bli flitigare på att skriva här inne, har ju fattat hur man skriver på mobilen va la på tiden ha ha.


God Natt!

Ja nu är man lite seg så blir att sova om en liten stund. Så man är pigg när barnen vaknar imån är ju inte fel om man får sova några fler timmar inatt. Så säger God Natt!!


Lera lek idag!

Ja barnen sitter och leker med lera hos mormor och farfar, fast deras farfar har åkt till jobbet kör lastbil på natten. Och deras pappa jobbar nån timme till sen kommer han hit så får vi se om vi ska sova här eller åka hem.


RSS 2.0